PIANIST MAGAZINE WORDT MEDIAPARTNER

10 september 2022

Het gerenommeerde vakblad PIANIST Magazine wordt officiële mediapartner van International Holland Piano Series. PIANIST Magazine is het grootste onafhankelijke piano magazine van de Benelux. Naast de Nederlandstalige uitgave wordt het blad ook in de Duitse taal uitgeven in onder meer Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Het komende seizoen zal PIANIST Magazine waar mogelijk verslag doen van de concerten en masterclasses van International Holland Piano Series. Hoofdredacteur van PIANIST Magazine, Eric Schoones: "Het is een genoegen om met International Holland Piano Series samen te werken. Met de serie in Hengelo is er nu voor het eerst een reeks concerten van hoogstaande kwaliteit met zeer bijzondere pianisten zoals Arcadi Volodos, Jorge Luis Prats, Stephen Kovacevich en Alexandra Dovgan in het oosten van het land. Een verrijking van het culturele leven, die we als magazine graag ondersteunen."

Lees het artikel over het nieuwe seizoen van International Holland Piano Series in de september editie van PIANIST Magazine. Een samenvatting van het artikel is te lezen in de Duitse editie van het blad.

Kijk voor meer informatie over PIANIST Magazine op: www.pianistmagazine.nl

Ga terug naar het overzicht