Veelgestelde vragen

Kaarten bestellen

Welke kortingen zijn er bij het bestellen van kaarten?

1) Vaste kortingsprijs van € 10,00 voor de jeugd t/m 17 jaar.
2) CJP-prijs voor studenten en jongeren in bezit van een CJP-kaart .
3) Korting van 10% bij het bestellen van kaarten voor 4 of meer concerten per seizoen.
4) 'Early Bird' prijs: vaste vroegboekkorting tot wel 15% op alle bestellingen t/m 14 juli

Kan ik op locatie en/of aan de kassa kaarten verkrijgen voorafgaand aan het concert?
Nee, het is niet mogelijk om op locatie kaarten te bestellen voor het concert. U kunt uw kaarten uitsluitend online bestellen via onze website. Heeft u hulp nodig bij het verrichten van uw bestelling op onze website? Neem dan gerust contact op met onze Klantenservice.

Kan ik telefonisch kaarten reserveren?

Nee, het is niet mogelijk om telefonisch kaarten te reserveren. U kunt uw kaarten uitsluitend online bestellen via onze website. Heeft u hulp nodig bij het verrichten van uw bestelling op onze website? Neem dan gerust contact op met onze Klantenservice.

Kan ik aan de kassa met contant geld betalen?

Nee, het is niet mogelijk om aan de kassa kaarten te bestellen. U kunt uw kaarten uitsluitend online bestellen via onze website. Heeft u hulp nodig bij het verrichten van uw bestelling op onze website? Neem dan gerust contact op met onze Klantenservice.

Het lukt niet om online kaarten te bestellen. Kan ik ook telefonisch kaarten bestellen of langskomen?

Nee, het is niet mogelijk om langs te komen of telefonisch kaarten te bestellen. U kunt uw kaarten uitsluitend online bestellen via onze website. Heeft u hulp nodig bij het online bestellen? Neem gerust contact op met onze Klantenservice.

Tot wanneer kan ik online kaarten kopen voor een concert?

U kunt in principe tot aanvangstijd van het concert online kaarten bestellen via onze website.

Kan ik zelf handmatig de gewenste zitplaats(en) selecteren?

Nee, u kunt uitsluitend een keuze maken tussen een zitplaats op het balkon of in de benedenzaal. Het systeem selecteert voor u automatisch de op dat moment beste beschikbare zitplaats(en).

Waar vind ik mijn e-ticket?

Wanneer u via onze website kaarten bestelt ontvangt u automatisch direct een e-mail ter bevestiging. U vindt de factuur en uw e-ticket(s) als bijlage van deze e-mail.

Moet ik mijn e-ticket(s) uitprinten?

Nee, het is in principe niet nodig om uw e-ticket uit te printen. U kunt uw e-ticket(s) laten controleren door deze te openen op uw mobiele telefoon. Hiervoor verzoeken wij u om het beeldscherm van uw mobiele telefoon op de maximale helderheid in te stellen. Heeft u geen (goed) werkende mobiele telefoon? Dan raden wij u aan om uw e-ticket(s) wel van tevoren uit te printen.

Ik ben onverhoopt verhinderd. Kan ik mijn bestelling nog wijzigen of annuleren?

Nee, het is niet mogelijk om uw bestelling te annuleren. Wanneer u te laat bent of om welke reden dan ook niet komt opdagen heeft u geen recht op restitutie.

Rondom het concert

Geldt er een minimumleeftijd voor de concerten?

Ja, in verband met de professionele beeld- en geluidsopnames van de concerten hanteren wij in principe een minimumleeftijd van 6 jaar tenzij anders aangegeven.
Is de Waterstaatskerk toegankelijk voor mindervaliden?

Ja, de Waterstaatskerk is goed toegankelijk voor mindervaliden en de zaal heeft ook een beperkt aantal plaatsen voor rolstoelgebruikers. U dient deze plaatsen vooraf te reserveren door contact op te nemen met onze Klantenservice.
Zijn er programmaboekjes te verkrijgen bij de concerten?

Ja, programmaboekjes kunt u voorafgaand aan het concert verkrijgen tegen € 2,00 per stuk.
Geldt er een specifieke dresscode voor de concerten?

Nee, wij hanteren geen dresscode voor de concerten.
Mag ik mijn rugzak of tas mee in de zaal nemen?

Nee, wij adviseren dat u (grote) rugzakken of tassen in de garderobe plaatst. Kleine (hand)tassen kunt u eventueel mee in de zaal nemen mits u deze bij u houdt en uw medeluisteraars hier geen last van ondervinden. U bent zelf verantwoordelijk voor uw eigendommen. International Holland Piano Series kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor verloren en/of gestolen spullen.
Kan ik eten of drinken tijdens het concert?

Nee, u mag geen eten of drinken de zaal in nemen en/of nuttigen tijdens het concert.
Mogen er foto’s of video-opnames worden gemaakt tijdens het concert?

Nee, tijdens het concert mogen er geen foto’s of video’s worden gemaakt en dient uw mobiele telefoon uit te zijn. In principe mogen vóór of na het concert wel foto’s en video’s worden gemaakt mits uw telefoon in de stille modus staat.
Heeft het concert een pauze?

Ja, alle concerten hebben een pauze van ca. 25 minuten tenzij anders aangegeven.
Ik ben per ongeluk te laat en het concert is al begonnen. Kan ik de zaal nog in?

Nee, als het concert reeds is begonnen zijn de deuren van de zaal gesloten en kunt u helaas niet naar binnen. U kunt pas na de pauze weer de zaal in of (indien mogelijk) tijdens het applaus tussen de te spelen werken. In dat laatste geval zal één van onze medewerkers u naar binnen begeleiden. Wanneer u te laat bent  of om welke reden dan ook niet komt opdagen heeft u geen recht op restitutie.